Yakında Cyberpunk 2077 için tam geri ödeme garantisi vermeyi bırakacak


 Microsoft, 6 Temmuz'da Cyberpunk 2077 için tam para iadesi teklifini durduracak . Bu, şirketin piyasaya sürüldükten sonra oyun için para iadesi teklif etme kararını bozuyor.


Cyberpunk 2077'nin  sorunlu lansmanı,  iki büyük konsol üreticisinin benzeri görülmemiş bir eylemine yol açtı. Sony, oyunu PlayStation Store'dan indirirken, Microsoft bunun yerine oyunu satın alan herkese oyunun tam iadesini sunmaya başladı . Bununla beraber, zaman geçtikçe ve Cyberpunk 2077  kaçınılmaz olarak konsollarda daha oynanabilir hale geldikçe, bu eylemler küçültülüyor.


Microsoft'a göre, geri dönüş, oyunun kararlılığını artıran ve son aylarda önemli hataları düzelten son yamalarından kaynaklanıyor.


Xbox destek abonelikleri ve faturalandırma sayfasından yapılan yazılı açıklamada, " CD Projekt Red ekibi, Xbox oyuncuları için Cyberpunk 2077  bilgi birikimini geliştirmek için çok çalışmaya devam ediyor  ve bir dizi güncelleme yaptı." "Bu güncellemeler dikkate alındığında, Microsoft, hem yeni hem de mevcut satın alımlar için 6 Temmuz'da Cyberpunk 2077  için standart dijital oyun geri ödeme politikamıza geri dönecek  ."


Microsoft'un normal politikasına göre, tüm dijital oyun satışları nihai olarak nitelendirilir, yani Cyberpunk 2077'yi  6 Temmuz'dan itibaren Xbox mağazasından satın alırsanız ya da zaten satın aldıysanız büyük olasılıkla iade edemezsiniz.  Microsoft'un para iadesi teklif edeceği durumlarda, bu garanti edilmez.


Cyberpunk 2077 , yakın zamanda Sony'nin dijital mağazası PlayStation mağazasına da geri döndü . 21 Haziran itibariyle PlayStation kullanıcıları oyunu konsollarına indirebildiler. Bununla beraber, CD Projekt Red, oyunu alan herkese bir uyarı yayınlayarak, “Tüm platformlarda kararlılığı iyileştirmeye devam ederken, kullanıcılar PS4 sürümünde bazı performans problemleri yaşamaya devam edebilir. Oyunun PS4 Pro ve PS5 sürümleri, PlayStation'da en iyi bilgi birikimi sunacak."

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski