Windows 11 önizlemesi için bazı sistem gereksinimlerini kolaylaştırıyor

 


Microsoft, ilk yayınlandığında İçeriden önizleme ait  Windows'un 11 bugün erken saatlerde, bir zaten kafa karıştırıcı durum daha da zor ayrıştırmak için yaptı. Fark etmiş olabileceğiniz gibi, önizlemeyi yüklemek için belirli bir CPU'ya ya da TPM 2.0 yongasına ihtiyacınız yok. Yeni bir  blog gönderisinde , şirket bunu yapmanın nedenlerini özetledi ve Microsoft'un hangi sistemlerin Windows 11'i çalıştırabileceği konusunda çok daha iyi bir fikir edinme arzusuna düştü.


Şirket, "Windows Insider Programımızdaki çeşitli sistemlere önizleme derlemeleri sağlayarak, Windows 11'in CPU modellerinde nasıl daha ayrıntılı bir biçimde performans gösterdiğini öğreneceğiz ve gelecekte asgari sistem gereksinimlerimizde yerine getirmemiz gerekli olan ayarlamaları bildireceğiz" dedi.



Microsoft, 8. Nesil Intel ve AMD Zen 2 işlemcilere sahip "kendisinden emin" bilgisayarlarının Windows 11 ile getirmeyi planladığı güvenlik, güvenilirlik ve uyumluluk standartlarını karşılayacağını söylüyor. Bu ailelerdeki bazı modellerin standartlarını karşılayıp karşılamadığını görmek için 7. Nesil Intel ve AMD Zen 1 CPU'lar.


Microsoft ayrıca PC Sağlık Kontrolünü sunmayı geçici olarak durdurdu. Yazılım, belirli bir bilgisayarın Windows 11'i çalıştırıp çalıştıramayacağı konusunda ortaya çıkan pek çok kafa karışıklığının merkezindeydi. Bu gerçeği kabul etmiş olan Microsoft, uygulamanın "bizden beklediğiniz ayrıntı ya da doğruluk düzeyini paylaşmaya eksiksiz olarak hazır olmadığını" söyledi. Şirket, Windows 11'in sonbaharda genel kullanıma sunulmasından önce, bu sene içinde bir kez daha piyasaya sürmeden önce uygulamanın hatalarını gidermeyi planlıyor. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski