Black Adam Star Dwayne Johnson'ı Grand Theft Auto'ya Geliyor


 Yeni Grand Theft Auto karakter çizimi, arka planda ışıldayan Los Santos ile poz veren Black Adam oyuncusu Dwayne Johnson'ı içeriyor . Grand Theft Auto 6 ile alakalı söylentiler bir  süredir ortalıkta dolaşıyordu. Rockstar, oyunun mevcut durumuna ışık tutabilecek herhangi bir yeni gelişme konusunda oldukça sıkı davranıyor. Hayranlar , bu seneki E3'te herhangi bir GTA 6 duyurusunun görünüp görünmeyeceğini merak ediyorlardı . Sonunda, Rockstar'ın devam etmekte olan sessizliği yüzünden acı bir hayal kırıklığına uğradılar. Bu, Rockstar'ın bir sonraki oyununun popüler suç serisine yeni bir giriş olacağına dair spekülasyon dalgalarını ve söylentileri durdurmadı.


Rockstar, bir sonraki oyununun eksiksiz olarak ne olacağını henüz onaylamamış olsa da, hayranlar esasında Grand Theft Auto serisine altıncı bir ekleme olacağına ikna olmuş durumda . Bu güven, kısa bir zaman önce GTA 6'nın  uzun bir süre boyunca genişlemeye devam edecek bir harita içereceğini iddia eden Tom Henderson gibi endüstrinin içindekiler tarafından paylaşılan detaylar tarafından körüklendi . Henderson ayrıca Rockstar'ın GTA 6'yı piyasaya sürme zaman çerçevesine daha fazla bağlam sağladı ve bundan dört yıl sonra 2025'te bir sürümün çok daha muhtemel göründüğünü öne sürdü. Hayranlar heyecanlarını gizleyemiyor ve suç serisinin ön kapağında görünmesi için yeni bir karakter aday gösterecek kadar ileri gittiler.


Reddit  kullanıcısı olan  kry_some_more  , Grand Theft Auto karakteri olarak poz veren aktör ve ünlü Dwayne Johnson'ın bir görünüşünü değiştiren paylaştı . Johnson, oyunculuğun beraberinde film yapımcısı olarak da çalışıyor. Filmleri dünya genelinde 10 milyar doları aşan hasılatıyla dünya genelinde en başarılı aktörlerden birisi olarak tanınmaktadır. Sanatta Johnson, gri bir ceket giyerken ve bir Ferrari'nin hemen yanında unutulmaz bir poz verirken görülebilir. Gerçekten yeni bir Grand Theft Auto oyunu planlanıyorsa, belki de bu sanat Johnson'ın daha sonra bir minyatür görünümü yapması için bir haberci olarak hizmet edebilir.


Johnson, bu ay DC Evreninde ilk çıkışını yapacak ve kurtuluş için zor bir yolu aşması gerekli olan Mısırlı bir anti-kahraman olan Black Adam karakterini canlandıracak  . Johnson şu an için yaklaşmakta olan film için sette. Süper kahraman filmi, uzun zamandan beri beklenen ilk gösterimini 29 Temmuz 2022'de yapacak.


Son Grand Theft Auto  oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana nerdeyse on yıl geçti  . O zamandan beri, oyuncular Rockstar'ın Grand Theft Auto V'e düzenli ilaçlanma eklediği yeni içeriğin keyfini çıkarabildiler  . Ayrıca Grand Theft Auto Online olan yaratıcı sanal alan da var  . GTA Online  nerdeyse sınırsız yaratıcılığıyla hak ettiği takdiri kazanmış olsa da  , pek çok oyuncu yeni karakterlerle dolu yeni bir Grand Theft Auto macerası oynama şansını arzuluyor.Ve içerik. Ne yazık ki, Rockstar sonunda sessizliğini bozmaya karar verene kadar yukarda vurgulanan detayların hiçbiri doğrulanamaz. Gizlilik devam ederken, spekülasyonlar durma belirtisi göstermiyor. Aslında, iletişim eksikliği yalnızca yaygın GTA 6 söylentilerine daha fazla güven veriyor .

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski