Death Stranding PS5 Director's Cut Yeni Fragmanı Çıkış Tarihini ve İyileştirilmiş Savaş Mekanikleri Tanıtıldı

 


Oyunun yeni versiyonu, 24 Eylül'de PlayStation 5 için çıkacak ve hayranlar remaster'ı şu an için ön sipariş verebilecek. Geri dönen oyuncuların Death Stranding Director's Cut'tan ne bekleyebileceklerine gelince , yeni içerik ve görsel yükseltme sunacak, erken görünüm vaat eden ek görevler, iyileştirilmiş savaş ve daha fazlası ile.Yeniden yayınlanan Summer Game Fest fragmanına çok benzeyen oyuna yeni bakış, yeni nesil platformlar için bir kez daha düzenlenen "kesin" Death Stranding bilgi birikimi olacağını özellikle belirtiyor . Tamamen yeni olanlarla alakalı olarak, fragman, özellikle oyunun yakın dövüşünün yükseltildiğini belirterek, ek savaşlara ve gelişmiş savaş mekaniğine sahip olacağına söz veriyor.Katırları sersemleten bir elektrik akımı ateşleyen "The Maser Gun"ı gösteren fragman ve şimdi Mule Camps'in demirbaşları gibi görünen monte edilmiş makineli tüfekler ile yeni silahlar da eklendi. Hatta oyuncular bu ekstra silahları yeni bir atış poligonunda test edebilecekler.

Kargo çeken bir kanon, bir Destek İskeleti, büyük boşlukları atlamaya yardımcı olan bir rampa ve orijinal oyunun oyuncuya eşlik edebilecek Teslimat Botlarının bir çeşidi olmak üzere yeni araçlar da eklendi. Görünüşe göre Sam, ikincisini geçici bir araç olarak kullanabilir, seyahati hızlandırmak için gövdesiz robotun üzerine atlayabilir Directors Cut küçük hikayedeki oynayacağız nasıl önemli bir parçası olduğu anlaşıldı rağmen bile, bazı yeni hikaye misyonları tanıtacak. Oyunun fotoğrafı PlayStation Store listesine göre, bu görevler oyuncuları "genişletilmiş bir alana" götürecek ve haritanın yeni bölümlerini araştırmalarına izin verecek. Bu konumlardan bazıları, Sam'in terk edilmiş yapılarda, köhne laboratuvarlarda ve bir tür mezarlıkta gezindiği görüntüler sırasında gösteriliyor gibi görünüyor. Ghost of Tsushima's Director's Cut'a eklenen ve oyuncuların keşfetmesi için yeni bir konum ilave eden Iki Island genişlemesine benziyor. 

Son olarak, oyun, oyuncuların Kırılgan Pist çevresinde araba kullanacakları bir yarış moduna sahip olacak. Görünüşe göre, yüksek bir puan elde etmek için zamana karşı yarışan çeşitli pistler ve araçlar arasından seçim yapabilecekler. Yeni eklemeler bir hayli tuhaf ve tuhaf görünüyor, Death Stranding'in çok miktarda Monster Energy içeceği ve su samuru şapkasında Conan O'Brien içerdiği düşünüldüğünde bu pek şaşırtıcı değil .

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski