Forza Horizon 5'te yeni modlar, özelleştirmeler, zorluklar ve... hayvanlar olacak!

 


Ünlü drag yarışı yeni Microsoft oyununda yer alacak;  

Playground Games, Forza Horizon 5 için yeni bilgiler getirdi ve heyecan verici! Şirket, oyunun aracınız için yeni modlara ve yeni özelleştirme sistemlerine sahip olacağını doğruladı. Ek olarak, Forza Horizon 4'te bulunanlardan daha zor olmayı vaat eden yeni mücadelelerimiz olacak ve ayrıca oyunda hayvanları göreceğiz, Hepsi gerçeküstü olacak senaryolara daha fazla hayat vermek için . 

Oyunun, arabanızı en iyi kimin vurduğunu görmek için oyuncuları yan yana koyan ünlü drag yarışına sahip olacağı doğrulandı . Tercih edenler için oyun, daha uzun vadeli yarışlarda yarışabileceğiniz ya da yeni oyunda tasvir edilen Meksika manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz uzun yollar da garantilidir .

Arabasını kişiselleştirmeyi sevenler için mutlu olabilirler, çünkü birinin sizinki gibi bir araca sahip olması nerdeyse olanaksız olacaktır. Geliştiricilere göre, Forza Horizon 5'te çok daha fazla sayıda özelleştirme seçeneği olacak,  bu şekilde oyuncu kendi stilini arabasına yazdırabilir ve arkadaşlarını ve rakiplerini Microsoft'un çevrimiçi ağında kıskandırabilir - veya yalnızca kendi eğlencelerinin tadını çıkarabilir. Meksika'nın yamaçlarına bakın.

Zaten bildiğiniz araçlarınızı Meksika sokaklarında süreceğinizi, fakat şimdi şirket belirli bölgelerin farklı iklimlere sahip olacağını doğruladı! Önceki oyunda zaten sezon geçişleri vardı, şimdi FH5'te belirli farklı yerlere erişirken hava değişiklikleri olacak, bu da oyuna daha fazla gerçekçilik getirecek. Ek olarak, bu, söz gelimi kum fırtınası olan bir yerde olabileceği ve aniden açık gökyüzü ile güneşli bir noktaya ulaşabileceği gibi, oyuncunun istediği yere devam etmesi için bir seçenek olacaktır. Geliştiricinin tarif ettiği gibi muhteşem olacak mı?

İklimdeki değişikliklerin ardından, oyunda oyuna daha fazla çeşitlilik getirecek hayvanlar yer alacak, şirket bazılarının varlığını zaten onayladı: eşekler, flamingolar, koyunlar ve yaban keçileri , fakat zaten son versiyonda oyuncu daha fazla çeşit bulacaktır. 


Zorluklar devam edecek ve her zamankinden daha zorlu olduğu söyleniyor , Forza Horizon 5'te gizli yerleri aramak ve özel arabalar bulmak her zamankinden daha zor olacak . Oyuncu, oyundaki özel arabaların ve diğer avantajların kilidini açmak istiyorsa, oyunun önerdiği her şeyi başarmak için kendini adamalıdır.

Haziran 2021'de düzenlenen son E3'ün ön plana çıkan özelliği, Forza Horizon 5'in 9 Kasım için onaylanmış bir tarihi var ve Xbox One, Xbox Series X/S ve ayrıca PC için piyasaya sürülecek , oyun zaten ön satışta ve satın alınabilir. Microsoft mağazasında.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski