Oxenfree II: Kayıp Sinyaller, PS4 ve PS5 Sürümlerini Ekliyor

 Oxenfree II: Lost Signals , platform serisine PlayStation 4 ve PlayStation 5 (PS4 ve PS5) sürümlerini ekledi. Geliştirici Night School Studio ve yayıncı MWM Interactive bugün PlayStation sürümlerini hızlı bir tanıtım fragmanında duyurdu. Görüntüler bağımsız devam filminden biraz daha fazlasını gösteriyor, fakat aşağıda kendiniz izleyebilirsiniz.

Ancak Oxenfree II: Lost Signals için PS4/ PS5 duyurusuna denk gelen  baş yazar ve Night School kurucu ortağı Adam Hines, PlayStation.Blog hakkında ek düşünceler ve ayrıntılar paylaştı . Lost Signals , birden çok gizemi olan bir kasabada kendini hayatta yapmış olduğu seçimlerle yüzleşirken bulan sarı yelekli Riley Poverly'nin hikayesini takip edecek. 

Hines, "Camena'da emektar bir baba ve yanında olmayan bir annenin çocuğu olarak doğup büyüyen Riley, hayatında bir yön bulmak için şehirler ve işler arasında zıplayarak ilk fırsatta taşındı" dedi. "Şimdi, son zamanlardaki bir değişiklik onu eski memleketine dönmeye, çevre araştırmacısı olarak giriş seviyesi bir işe girmeye itti."


Kısa bir süre sonra, radyolar, TV'ler ve hatta yakındaki uçaklar sinyal kaybetmeye başlayınca, elektromanyetik olaylar Camena'da heyecan yaratmaya başlar. Riley, bir araştırma asistanı olarak gizemleri ortaya çıkarmaya yardım ederken verileri raporlamakla görevlendirilir, fakat sonra "işler... Garipleşmeye başlar."

Night School, Oxenfree II: Lost Signal hikaye ayrıntılarının geri kalanını daha sonraki bir tarihe saklıyor , fakat blog yazısı en azından oyunun doğaüstü sinyalleri ayarlamak için sağlam bir konuşma sistemi ve radyo içereceğini vaat ediyor. Oxenfree II , bu sene içerisinde Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PlayStation 5 üzerinden PC'de piyasaya sürülecek.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski