Huawei,çocuklar için olan MatePad T Kids tanıttı

 Çocukların merakıyla beraber teknolojik gelişme, ebeveynleri ya da velileri tarafından iyi yönlendirildikleri sürece çok büyük bir motive edici olabilir ve onların yaratıcı yönlerinin daha da uyanmasına katkıda bulunabilir. Böylece, küçüklerin merakını ve dijital gelişimini düşünen HUAWEI, Çocuk Köşesi  ya da Çocuk Köşesi olan erkek ve kız çocuklarına yönelik bir Tablet olan HUAWEI MatePad T Kids'i getiriyor : etkileşimli, güvenli ve eğlenceli  bir oyun alanı. Küçük kullanıcıların dijital anların keyfini çıkarması ve hemde yaşlarına uygun olmayan içeriklerden korunması için uygundur.

8 ve 9,7 inç boyutlarında mevcut olan HUAWEI MatePad T Kids, HUAWEI Kirin 710A işlemciye ve 32 GB depolamaya sahiptir, uygulamaların gecikme olmadan akmasını sağlamak amacıyla ideal özellikler. Ek olarak, en küçük ellere mükemmel şekilde uyan silikondan yapılmış mavi bir şok önleyici kılıf ile beraber gelir. Böylece minikler sanal oyunların ve öğrenme alanının tadını çıkarabilir: Çocuk Köşesi. Bu özellik, çocukların tabletteki kayıt cihazı, kamera ve çocuk boyama gibi birkaç uygulamaya erişmesi gibi avantajlara sahiptir. Ek olarak, kendi yapmış oldukları resimleri ve ses kayıtlarını içeren değişik bir multimedya klasörü oluşturur, bu şekilde diğer içeriklerle karışmadan kreasyonlarını özgürce inceleyebilirler.

Aynı şekilde velilerin de gönül rahatlığı için bu ekip Çocuk Köşesi'nden çıkmak istediklerinde şifre ister. Hafta sonları, geziler ya da ebeveynler çalışırken rahat olacak, çünkü  küçüklerin kendileri için uygunsuz içeriklere girmeyeceklerinden eminken tablet ile çocukların eğlenmesine ve öğrenmesine izin  verebilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski