Xiaomi Mi Pad 5 10 Ağustos'ta Piyasaya Çıkıyor...

 Xiaomi'nin Mi Pad 5'in lansmanı şirket tarafından 10 Ağustos'ta planlandı. Çinli şirket, bir teaser  yeni nesil Mi Pad tabletinin piyasaya sürüldüğünü onayladı. Uzun süredir şirketin yeni nesil tableti üstünde çalıştığına dair haberler geliyordu. Bundan önce bu cihazla ilgili pek çok sızıntı gündeme gelmişti ve şimdi nihayet şirket lansman tarihini doğruladı.

yayınlanan bir rapora göre, en son teaser posterinde Xiaomi, Mi Pad 5'in 10 Ağustos'ta Çin'de Mi MIX 4 akıllı telefonla beraber fotoğrafı olarak piyasaya sürüleceğini doğruladı. Poster görseli ayrıca şirketin tabletle uyumlu bir ekran kalemi de piyasaya süreceğini ima ediyor.
Teaser posterinde, yakın zamanda FCC tarafından onaylanan M2107K81PC model numaralı Xiaomi Akıllı Kalem kalemi yer alacak gibi görünüyor. Ancak Bluetooth 5.0 bağlantı desteği dışında bu ekran kalemi hakkında henüz çok fazla bilgi bulunamadı. Söylentilere inanılırsa, Xiaomi Mi Pad 5 üç modelle gelecek. Temel model, 2K ekran çözünürlüğüne ve 120Hz yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olacak. Qualcomm Snapdragon 860 yonga seti ile donatılacak. Cihaz 12 megapiksel birincil kameraya sahip olacak, yana monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olacak ve 33W şarjı destekleyecek. 3C yetkilisi tarafından yakın zamanda onaylanan 21051182C Xiaomi cihazı olabilir.


İkinci model, 120Hz yenileme hızına sahip 10,95 inç 2K LCD ekrana sahip ve Qualcomm Snapdragon 870 SoC tarafından desteklenecek. Cihazın 48 megapiksel birincil kamera sensörüne sahibi olduğu söyleniyor. 67W hızlı şarj destekli 8.720mAh bataryaya sahip olacak. Neredeyse aynı özelliklerinde fakat 5G bağlantı desteğine sahip üçüncü bir sürüm de var. Bunlar, Çin'in 3C düzenleyici kurumu tarafından bu ayın başlarında onaylanan M210581AC ve M210581C modelleri olabilir.


Mi Pad 5 serisine ilave olarak, 10 Ağustos'ta ekran altı kamera sensörlü Mi MIX 4 akıllı telefon, şirketin ikinci nesil OLED akıllı TV'si ve yeni bir üst düzey akıllı hoparlör ile beraber piyasaya sürülecek.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski