Redmi 10 teknik özellikler ve görüntülerle sızdırıldı: 50MP kamera ile geliyor...

 Redmi 10 akıllı telefon, Singapurlu perakendeci Courts tarafından yanlışlıkla sızdırıldı. Web sitesi şu an için listeleri görüntüleme konusunda sorun yaşıyor, fakat diğer internet siteleri özellikler ve fotoğrafı olan fotoğraflar gibi tüm bilgileri toplamayı başardı.

Telefonun arkasında, ana kamera 50MP sensör içeren dört kamera olacak. Aynı zamanda Mi 10 Ultra tarafından tanıtılan bir tasarımla gelecek – en önemli nişancıyı çevreleyen gümüş bir vurgu.


Özellikleri ve görüntüleri ile Redmi 10 sızdırıldı, 50 MP kameraya sahip olacak


Redmi 10, Mediatek tarafından yakın zamanda duyurulan Helio G88 yonga seti ile güçlendirilecek. 2.0 GHz hızında çalışan iki Cortex-A75 ünitesi ile sekiz çekirdekli bir CPU'ya sahiptir. Cihaz Singapur'da 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile satılacak.


Ön tarafta, Full HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip 6,5” LCD ekrana sahibiz. Merkezde 8MP kamera için bir delik var ve panelin altında parmak izi yok, Redmi 9 ve arkaya yerleştirilmiş sensörüne göre bir yükseltme olan güç tuşunun altına girdi.


Arkadaki ana kameraya, makro çekimler ve çok daha iyi portre resimleri için 8 MP ultra geniş açılı kamera ve iki 2 MP kamera eşlik edecek. Diğer özellikler arasında Android 11'in üzerinde MIUI 12, 18W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil ve 3.5 mm ses jakı yer almakta.


Redmi 10, fiyatlar bölgeye göre değişse de, yaklaşık 185 $ olan SGD249 için listelenmiştir. Lansman tarihi yok, fakat telefon geldiğinde Gri, Beyaz ve Mavi renklerde satışa sunulacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski