Pokemon Unite 22 Eylül'de Cep Telefonuna Geliyor, Ön Kayıt Yapabilirsiniz

Pokemon Unite'ın mobil çıkış tarihi 22 Eylül için kilitlendi ve yüklendi. Temmuz ayında Nintendo Switch'te piyasaya sürüldükten sonra Pokemon MOBA, önümüzdeki ay tam platformlar arası destekle mobil platformlara çıkacak.

Mobil sürüm için ön kayıtlar artık hem Google Play Store'da hem de iOS App Store'da açık. Bir promosyon kampanyasının parçası olarak, yeterli sayıda hesap oyuna ilgilerini daha önce kaydettirirse, oyun benzersiz ödüller sunacaktır.


2.500.000 ön kayıt karşılanırsa, tüm oyuncular Pikachu'nun Unite Lisansına anında erişim kazanacak. 22 Eylül çıkış tarihinden önce 5.000.000 ön kayda ulaşılması durumunda, Özel Festival Tarzı Pikachu Holowear setinin kilidi açılacak.


Oyunun mobil versiyonuna 31 Ekim 2021'den önce giriş yapan herkes ödülleri alabilecek. Ve Switch sürümünü oynuyorsanız ve zaten Pikachu'ya erişiminiz var ise, miktarı şu an için bilinmemekle beraber, bunun yerine bir paket Aeos parası alacaksınız.

Bu son ifadenin ima etmiş olabileceği gibi, ikisi arasında ilerlemeyi sürdürebilmeniz için hesaplarınızı mobil ve Switch üstünde bağlamak mümkün hale gelecektir. Bu sebeple, Ağustos ayının sonundan önce Nintendo Switch'te Zeraora Unite Lisansı hoş geldin bonusunu talep eden herkes, mobil sürümde de ona erişebilecek.

Mobil lansmanına ilave olarak, Pokemon Unite'in yolda olduğu onaylanan iki yeni yaratık var. Birincisi, rakiplerinin karşısında ayağa kalkmak için tasarımı yapılmış etli bir bruiser gibi görünen Mamoswine. Ayrıca, çeşitli büyülü güç patlamaları kullanan Peri tipi Sylveon da katılıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski