Konami, eFootball 2022'nin Sorunlu Lansmanından Resmi Olarak Özür Diledi

 Konami, eFootball 2022'yi ücretsiz olarak sunan futbolun sorunlu lansmanı için resmi bir özür yayınladı. 

Oyun , sınırlı sayıda takım ve mod dahil olmak üzere bu hafta resmi olarak piyasaya sürüldü . Bununla birlikte, oyuncular oyun hataları, grafik arızaları ve gerçek hayattaki benzerlerine çok az benzeyen oyuncu modelleri de dahil olmak üzere birçok önemli sorunu çabucak buldular ve bildirdiler. Durum o kadar kötüye gitti ki tarihteki en kötü puan alan Steam oyunlarından biri bile oldu.


Konami, sorunları ele alan açıklamayı oyunun resmi Twitter hesabına yayınladı. “'eFootball 2022'nin yayınlanmasından sonra, pas hızı ve savunma operasyonunu içeren oyun dengesiyle ilgili çok sayıda geri bildirim ve talep aldık. Ayrıca, ara sahneler, yüz ifadeleri, oyuncuların hareketleri ve topun davranışı ile ilgili kullanıcıların yaşadığı sorunlarla ilgili raporlar olduğunu da belirtildi.

 “Sorunlar için çok üzgünüz” denildi. "Ve herkesi tüm endişeleri ciddiye alacağımızdan ve mevcut durumu iyileştirmek için çaba göstereceğimizden emin olmak istiyoruz." Ekip, Ekim ayında başlatmayı planladıkları bir güncelleme üzerinde önümüzdeki hafta çalışmaya başlama sözü verdi ve oyuncularla anket yaparak daha fazla geri bildirim alacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski