Fall Guys 5. Sezon İçin Orman'da Başlıyor

 


Fall Guys, beşinci sezonu için oyuncularının tamamlaması çok uzun sürmeyen bir bulmaca  Jungle Adventure olacağını açıkladı.

Fall Guys'ın ilk doğum günü hızla yaklaşıyor ve bu sene dönümüne ev sahipliği yapacak sezonun teması açıklandı. Oyunu Twitter'da takip eden Fall Guys oyuncuları, bir sonraki temanın ne olacağını keşfetmek için bir kere daha bir bulmacayı tamamlamakla görevlendirildi. Bulmaca bir saat 12 dakikada tamamlandı ve Fall Guys ve fasulyesinin ormana doğru gittiğini ortaya çıkardı.


Jungle Adventure, eksiksiz olarak. Yeni sezonun başlık monitörü, adının beraberinde birkaç kostümü ve belki de beşinci sezon başladığında oyuna ilave edilecek seviyeleri içeriyor. monitörün alt kısmında, Big Yeetus'un orman çekici versiyonuna benzeyen şey ve çok kızgın görünen pembe bir gergedan.


Fall Guys oyuncularının geleceği ne zaman geride bırakıp ormana atılacağına gelince, Mediatonic bunun eksiksiz olarak ne zaman olacağını henüz açıklamadı. Dördüncü sezonun önümüzdeki hafta bu sefer 20 Temmuz'da sona ereceği tahmin ediliyor, bu da her şeyin planlandığı gibi gitmesi durumunda beşinci sezonun aynı gün daha geç başlayacağı manasına geliyor.


Yukarıda değinildiği gibi, Fall Guys beşinci sezonda bir yaşına girecek. Geçen Ağustos ayında PC'de ve PS Plus üzerinden bedava dağıttığı olarak piyasaya çıktı ve şimdiye kadarki en çok indirilen PS Plus oyunu olmaya devam etti . Popülaritesi o zamandan beri büyük oranda düştü, fakat çok yakında bir geri dönüşün oluşması bekleniyor. Switch ve Xbox'a gelişi zaten açıklandı, fakat Fall Guys'ın her iki platformda da piyasaya sürülmesi için fotoğrafı bir tarih onaylanmadı. 

Fall Guys'ın çok yakında bazı özel görünümlerin eklenmesiyle tam bir PlayStation konsol ayrıcalığı senesini kutlayacağına dair söylentiler var. Ratchet & Clank, Astro ve Sackboy'un oyuna fasulye kostümü biçiminde geldiği bildiriliyor . Fall Guys'ın beşinci sezonu ve birinci yıl dönümü için heyecanlanacak çok şey var.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski