Pixel Fold, Google'ın katlanabilir akıllı telefonunda yeni ayrıntılar

 

Google'ın katlanabilir bir akıllı telefon üstünde çalışmakta olduğu olasılığı, son birkaç senede birkaç söylentide su yüzüne çıktı. Mayıs 2019'da esnek ekranlarla ilgili bazı patentler hakkında konuşulurken, Ağustos 2019'da "pasaport" adı verilen ve 2021'in dördüncü çeyreğinde ticarileştirilmesi planlanan bir cihazdan bahseden bir dahili belge ortaya çıktı. Iddia edilen lansman tarihi, işte Pixel Fold olarak adlandırılması gerekenlere dair yeni bilgiler. 


The Elec gazetesinin haberine göre, esasında Google'ın ilk katlanır akıllı telefonu Samsung tarafından yapılan 7,6 inçlik bir ekranla donatılacak . Özellikle, Güney Koreli şirketin özel olarak ultra ince cam (UTG) tabakasına sahip bir panel yapmış olduğu görülüyor. Seul devinin bu özel ekranlar için alıcı aradığını iddia eden diğer bir söylentide (bu sefer ETNews gazetesinden ) ortaya çıkanla tutarlı bir olasılık . Büyük G bu sebeple aralarında olabilir.

Samsung, bu ekranların tam üretimine Ekim ayına kadar başlamalı ve bu sebeple Kasım ve Aralık ayları arasında pazarlanabilecek Pixel Fold ile. Google'ın amacı , akıllı telefonların genelde muhteşem kahramanlar olduğu bir fırsat olan Noel alışverişinin itici gücünden faydalanmak olacaktır . Ancak Mountain View şirketi, ilk katlama cihazı ile ilgili fotoğrafı açıklamalar yayınlamadı ve bu sebeple bilinmeyen olmaya devam ediyor. Bu anlamda Pixel 6'nın sunumuna yol açacak bir durumda silindirden tavşanı temsil edebileceği de göz ardı edilemez .

Bununla beraber, Pixel Fold'un tüm Android dünyası için önemli bir fırsatı temsil edeceğine şüphe yok. Geçmişte olduğu gibi, esasında Google , katlanan akıllı telefonların belirli form faktöründen eksiksiz olarak faydalanmak için yazılım seviyesinde öncülük edebilir . Bu şekilde, yeşil robot, kullanıcı bilgi birikimi üstünde kaçınılmaz bir olumlu yansıma ile kendi üzerine kapanan ekranlara çok daha iyi uyum sağlayabilecektir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski