ZTE, yeni nesil ekran altı kameralı akıllı telefonu Axon 30'u duyurdu

 ZTE AXON 30 telefonu, Çinli OEM tarafından yeni nesil ekran altı kamera ile duyuruldu. "Tam ekran trend belirleyici" gelecekle yüzleşmeye ve devrim niteliğinde kullanıcı tecrübeleri sunmaya hazır. Amiral gemisi mobil cihaz, bu şık tasarımın altında kuvvetli bir performans ve devamlı güç sunmayı hedefliyor. Birkaç haftalık tanıtımdan sonra ZTE AXON 30 artık genel tüketime hazır. Geçenlerde bir demo gördük ve bu, ürün piyasaya çıkmadan önce sızdı ve şimdi burda.

ZTE Corporation'ın yeni Axon 30'unda artık yükseltilmiş bir ekran altı kamera bulunuyor. Dünyada bir ekran altı kameralı akıllı telefonu ticari olarak satışa sunan ilk şirket olan ZTE, tüketicilerin ne istediğini biliyor. Yeni ekran, ZTE Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Mobil Cihaz Bölümü Başkanı Ni Fei tarafından bir basın açıklamasında açıklandığı gibi "daha fazla güçlendirilmiş performans ve ayrıntılı yükseltmelerle" çok daha iyi. 

ZTE, ön kamerayı görünmez kılmak ve yine de yüksek nitelikli görüntüler sunabilmek için çeşitli teknik zorlukları araştırdı. Şirket şu altı temel teknolojiye odaklanıyor: benzersiz sürücü devreleri, özel piksel matrisi, özçekim kamerası, bağımsız ekran çipi, daha büyük ışığa duyarlı 4'ü 1 arada 2.24um eşdeğeri büyük pikselli kamera ve firma içi özçekim algoritması.

ZTE AXON 30 Özellikleri

Kamera bölümüne gelince, 64MP Sony IMX682 ana kamera + 8MP ultra geniş kamera + 5MP makro atıcı + derinlik lensi var. ZTE AXON 30, çok daha iyi görsel entegrasyon ve yüksek geçirgenlik sağlamakta olan 400PPI yüksek piksel yoğunluğuna sahip bir ekran altı kamera kullanılıyor. 

ZTE Axon 30'un diğer fonksiyonları arasında 360Hz dokunmatik örnekleme hızı, 120Hz yenileme hızı, 20.5:9 en boy oranı, %100 DCI-P3 renk gamı, ayrıca 1.07 milyar renk ve 10 bit renk derinliği desteğiyle 6.92 inç AMOLED yer almakta. TS:X Ultra sürükleyici 3D ses teknolojisi, 1. Sınıf ses dinleme bilgi birikimi sağlar. Cihaz, Qualcomm Snapdragon 870G mobil işlemci ve 4200mAh pil ve 55W hızlı şarj ile çalışıyor. Telefon ayrıca 6/8/12GB RAM ve azami 256GB UFS 3.1 depolama alanı ile beraber geliyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski