Oppo Watch 2, dört günlük pil ömrüyle tanıtıldı

 Oppo Watch 2 fotoğrafı olarak duyuruldu, fakat şimdilik yalnızca Çin'de satışa sunulacak.

İlk nesilden itibaren 1 mm büyüyen en küçük cihazla 42 mm ve 46 mm boyutlarında piyasaya sürülmesine rağmen, orijinal Oppo Watch'ın tasarım ipuçlarının çoğunu koruyor.


Oppo, akıllı saatinde emlağı en üst seviyeye çıkarmayı başardığında, hala ekran boyutuyla ilgili. 42 mm Oppo Watch 2, mükemmel 326 ppi ile 1.75 inç AMOLED ekrana sahip olacak.


Geçen seferki gibi, 42 mm'de Bluetooth/eSIM seçeneği bulunmaktadırken, 46 mm'de standart olarak eSIM bulunmaktadır.


Oppo Watch 2, Batı'ya geldiğinde Wear OS'yi çalıştırırken, Çin'de Android 8.2'nin çatallı bir sürümü olan Color OS ile piyasaya sürüldü.


Söylendiği gibi, Oppo Watch 2, yoğun görevler için gösteriyi yürüten bir Qualcomm Snapdragon 4100 ile çift yonga seti kullanacak.

İkincil RTOS CPU, söylentilerde ismi geçen ve Oppo ve Ambiq tarafından ortak olarak geliştirilen Apollo4s yongasıdır.


Düşük kuvvetli işlemciye daha fazla özellik dağıtmak için kullanılır, bu şekilde pil ömrü uzatılır - ve görünüşe göre işe yaradı. Oppo Watch 2 standart olarak dört günlük pil ömrü sunuyor.


Ve kullanıcılar, görünüşe göre 16 günlük pil ömrü sağlamakta olan bir güç tasarrufu modu olarak ikincil RTOS çipini kullanma seçeneğine sahipler. Bunun Color OS'nin özelliklerini nasıl sınırladığından emin değiliz.


Hızlı şarj teknolojisi, Oppo Watch 2'yi sadece 10 dakikada bir günlük kullanım imkanı sağlıyor. 


Henüz, Oppo Watch 2'nin Amerika/Avrupa'ya ne zaman gideceği/ne zaman çıkacağı ve Wear OS'yi çalıştırıp çalıştırmayacağı konusunda hiçbir ayrıntı yok.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski