Honor Magic 3 ve Magic 3 Pro, IMAX ve Snapdragon 888+ İle Geliyor

 Honor nihayet Huawei sonrası dönemin ilk saf yüksek ucunu, kuvvetli Snapdragon 888 ile gelen iki akıllı telefon olan Honor Magic3 ve Magic3 Pro biçiminde resmileştirdi. + ve piyasada IMAX Enhanced video kaydı ile gelen ilk kameralar oldukları için beş çok özel yetenekli kamera.

Bu ne anlama geliyor? LOG formatında kayıt ve 8 adet 3D LUT renk geçişi profili de olmak üzere bu içerik için çok özel araçlar sunduğundan, Magic3 başlangıçtan itibaren video içerik üreticilerinin görmesi gerekli olan akıllı telefondur, bu şekilde çok daha fazla efektle videolar çekebiliriz. Dramatik ve atmosferik.

Kameralar alanında Magic3, çok yönlülüğün merkezi işaret olduğu arka yüzünde toplam dört kamera ile geliyor. Sonuçta, ana kamera olarak 50MP sensörümüz var, bu durumda 64MP siyah beyaz kamera ve 13MP ultra geniş açılı kamera eşliğinde bir Sony IMX766. Bu standart sürümde. Pro sürümü ayrıca 3.5x optik zoom ve 100x dijital zoom ve 8x8 ToF sensörlü 64MP telefoto lens alır. Fotoğraf bölümünde bir markaları olmasa da kağıt üstünde fotoğraf bölümü çok kuvvetli ve IMAX sertifikası mükemmel notlar bırakıyor.

Başarılar elbette burda bitmiyor. 120Hz yenileme hızına sahip 6.67″ QHD AMOLED ekrana (dinamik yenileme hızına sahip olup olmadığı henüz belli değil) ve ToF sensörü eşliğinde 13MP kameraya sahipler. Ardından, her iki panelin de 10 bit renk derinliğine sahip HDR olduğunu hesaba katmamız gerekmektedir, bu da piyasada bulunan en iyi ekranlardan bazılarını tahmin etmemizi sağlıyor.


İçeride, Snapdragon 888 Plus partiyi yapıyor. Şu anda en iyi işlemci ve 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama ile beraber kusursuz performans sunma kapasitesinden daha fazlasını sunacak. Elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için elbette iyi bir bataryaya ihtiyacınız var. Honor, Qi sözleşmesi aracılığı ile hem 60W kablolu hem de 50W kablosuz şarj eden her iki cihazda da 4600mAh birimi seçti.

Her iki Honor arasındaki son fark, Honor Magic3'ün IP68 sertifikasıyla gelmesi, Magic3'ün ise IP54 belgesine sahip olmasıdır. Fiyatı 899 €'dan başlıyor ve bunların eksiksiz olarak Huawei ve Honor'un adını yapan nitelikli ekipman ve sağlam özellikler olduğunu not etmekte başarısız olmuyor. Honor Magic3 Pro, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama ile 1099€'dan başlıyor. Yaşanan olumsuzluklara rağmen inceliğini kaybetmeyen marka, bizi şaşırtmak isteyen kameralar da olmak üzere  dolu güzel bir tasarım sunuyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski